Tre kvadratiska bilder på Lovisa

 
 
Canon eos 550d, Canon ef 50mm 1,4 USM & blixt riktad upp i taket
 

Tog några bilder på Lovisa idag som jag tycker blev väldigt fina. Testade att beskära bilderna annorlunda än vad jag brukar göra, alltid kul med lite omväxling!
 
PS. Hoppas att ni har haft en jättetrevlig JUL!  

Blyertspennor i rabatten

Canon eos 550d & Canon ef 50mm 1,4
 
Hittade dessa blommerna i min mormors rabatt idag. Då syftar jag ej på de röda växterna utan på grenen med två knoppar som jag antar har sett sina bästa dagar. Tidigare har det suttit gula blommor tror jag, eller lila, eller vita.. i detta fallet hade nog en guldfisk memorerat blommornas färg bättre en vad jag har gjort. Vilken färg de nu var så tyckte jag att de såg coola ut och påminner mig nästan om en stor tjock blyertspennsspets.

Bilder ifrån Österrike

 
 
Canon eos 550d & Canon 50mm 1,4 USM / Canon ef-s 55-250mm IS
 
Fotade verkligen jättemycket när jag var i Österrike i somras. Har dock bara lagt upp några svartvita bilder för väldig länge sedan. Vet inte riktigt varför jag helt glömt bort dessa bilderna men det känns som att alla mina bilder som är fotade ut över bergen är så lika varandra och gör det mer tjatigt och tråkigt att redigera och lägga upp bilder som dessa.. fast bergen är ju kanske lite vackra iallafall, eller vad tycker ni?

Höstanemoner

Canon eos 550d & Canon ef 50mm 1,4 USM 
 
Fotade en av mina favoritblommor, nämligen höstanemoner för ett tag sedan. Oftast brukar jag redigera de lite mer ljusare och med mindre kontraster. Fick dock ett ryck idag och gjorde precis tvärtom. Tycker att det blev ganska bra som omväxling (framförallt roligt testa något nytt) men tycker att denna redigeringen ser lite mer "overklig" ut än redigeringen jag gjorde på dessa för ett ungefär ett år sedan.  

Solnedgång

 
 
Canon eos 550d & Canon ef 50mm 1,4 USM
 
Hittade dessa bilderna idag som jag fotade under en solnedgång i slutet av sommaren. Älskar ljuset i bilderna tycker ett det blev väldigt varmt och passar väldigt bra tillsammans med gräset. 

Självporträtt i höstvädret

Canon eos 550d & Canon ef 50mm 1,4 USM
 

Fotade dessa bilderna för någon vecka sedan. Hittade de idag och gjorde en ny redigering som jag tyckte passade bättre...

Tillbaka till startsidan?