Busiga Vegas

Canon eos 550d + Canon ef 50mm 1,4 USM
Min farmor har passat lille Vegas denna veckan. Så idag har jag varit där hemma och busat lite med honom. Först är han jättevild och vill absolut inte sitta still för att bli fotad. Men efter en stund blir han trött och lägger sig och vilar. Då kan man passa på att ta några bilder och dehär bilderna blev de bästa från idag!
 

Stora vita moln på en blå himmel

Canon eos 550d + 50mm 1,4 USM

Garderoben har växt

Jag har inte varit någon som har haft intresse för kläder, mode, smink, osv.. Men för några månader sedan har jag börjat shoppa kläder som jag igentligen inte har behövt men har köpt det för att det har varit snyggt.
 
När jag blir intresserad av något under en period går jag inför det till nästan 100%. Alltså sysslar jag bara med det och kan och vill inte göra något annat. Därför blir det sådana oplanerade bloggpauser ibland.
Men nu tänkte jag försöka köra igång bloggen, igen!
 
I och med att min garderob har fått ett antal nya klädesplagg gick jag ner på vår gård idag med en stor påse kläder och hängde upp dom i ett träd för att fota de. Därefter fick jag ett antal konstiga "Varför fotar hon kläder i ett träd??" miner från mina grannar (hehe, pinsamt...) samtidigt som jag fotade kläderna.
 
Shorts från Hollister:
 
Rosa linne från Hollister:
 
Tenniströja från Hollister:
 
Ljusgrön tröja från H&M:
 
Ljusgrönt skärp från H&M:
 
Tunn jacka från Bikbok:
 
Svart spets klänning från Vero Moda:

Tillbaka till startsidan?