Dip dye

Jag har länge viljat testa att göra dip dye i håret men har inte vågat använda permanent hårfärg. Men idag hittade jag Isadoras hårmascara som går bort efter en tvätt. Valde en brun färg som jag tyckte blev rätt bra. Men lite besviken är jag dock, när man har tagit i mascaran och det har torkat känns håret strävt och konstigt.. 
Har ni testat denna hårmascara? Och har det också blivit strävt och konstigt??

Portraits by Lovisa

Canon eod 550d + 50mm 1,4 USM
Foto: Lovisa (lillasyrran), På bilden: Jag, Redigering: Jag
 
Kände att min gamla design hade passerat "bäst före datumet". Så jag bad min lillasyster att fota några bilder på mig med min kamera. Tyckte bilderna blev jättefina så jag redigerade även de bilderna som inte fick bli header. Det slutade med att jag inte kunde bestämma mig vilken redigering som var finast, så det fick bli en version svartvit och en i färg... Vilken tycker ni är finast??

Besök på Louisiana

Canon eos 550d + 50mm 1,4 USM
 
I helgen åkte vår familj med en annan familj till Louisiana.
Temat var självporträtt. Där hade ca 200 kända konstnärer målat av sig själva. Det var mest målade självporträtt men några fotografier var det också. Tyvärr fick man inte fotografera inne på utställningen. Men när vi fikade utomhus fick jag några fina bilder på havet utanför och på de fina statyerna. Och innan vi åkte hem fick jag även några coola bilder på himlen.
 
Har ni varit på Louisiana nån gång?

En svart liten kissemiss

Canon eos 550d + Canon ef 50mm 1,4 USM
 
Igår när jag var nere hos farfar och Gunnel kom en liten svart kisse på besök. I vanligafall brukar han bara ta maten och gå, men igår blev han kvar och lekte en stund. Det är samma katt som jag fotade i påskas i detta inlägget.

Hanna

Canon eos 550d + Canon ef 50mm 1,4 USM + Blixt uppriktad i taket
Modell: Hanna
 
För någon dag sedan fotade jag och Hanna varandra. Efter ha tittat på Moderskeppets skönhetsretusch var jag tvungen till att testa tipsen därifrån, och dessa bilder fick bli provkaniner. Blev faktiskt ganska nöjd med dom.
Nu ska jag fota lite självporträtt så, hejsvejs! 

Tillbaka till startsidan?