Rosa blommor i en trädgård

Canon eos 550d & Canon ef 50mm 1,4
Igår hälsade jag på hos min farfar och hans fru Gunnel. Jag satt i deras trädgård och tog det lugnt, åt glass och choklad. Sedan hittade jag några fina blommor både de rosa och blåa som jag fotade. De rosa bilderna blev bäst och här är dom!

Teckningskaos

 
För ungefär ett år sedan var jag hemma hos min farmor och av någon anledning ville jag rita ett porträtt. Så farmor som har tecknat målat en längre tid hjälpte och visade mig hur man ungefär gjorde och gav lite tips. Efter den dagen har jag ritat av både min kompis och hennes favorithäst, mig själv, Justin Bieber, Juliah of Sweden och vissa modeller som jag har hittat i tidningar. Här är några av de "bästa", vissa bättre än andra.

Victoria's secret

 
Sheer Love, luktar bomull och lilja
 
Amber Romance luktar grädde och bärnsten
 
Pure Seduction, luktar freesia och plommon
Such a Flirt, luktar stjärnfrukt och orkidee
 
Är det bara jag som är helt tokig i dessa godisdoftande bodymistsen från Victoria's secret?
Jag köpte min första body mist när vi var påväg till Paris sedan dess har min samling växt lite. Nu har jag Sheer Love, Amber Romance, Pure Seduction och Such a Flirt. De två förstnämnda är mina favoriter.
 
Jag har även tänkt att skicka efter några bodylotions men frågan är vilka dofter, har ni några favoriter?
 

Vatten attackerad ros

Canon eos 550d & Canon ef 50mm 1,4 USM, Close-up filter +4
 
Jag tänkte fota den lilla måsungen i regnvädret igår men när jag kom ner på gården var den helt borta. Antingen måste den ha flugit iväg, gömt sig i någon buske eller blivit uppätet(?) av något annat djur, vi får väl hoppas att ungen har flugit iväg men dock tror jag att den var något för liten för att kunna flyga...
 
Istället hittade jag en mini ros av något slag, kanske är en nyponblomma.. Jag kan inte riktigt avgöra vilken sort, har somsagt inga gröna fingrar (brukar alltid döda alla blommer/växter i mitt rum, vet inte hur jag lyckas men antar att de dör när jag ej vattnar).
I vilket fall som helst blev det väldigt fina bilder när vattensprutan fick attackera blomman med vatten för att framhäva regnet. 

Naw en fiskmås bebis på gården, igen!

Modell: Fiskmås bebis som bor på vår gård
Canon eos 550d & Canon ef-s 55-250mm
 
Visst är det supergulligt med en liten måsbebis som springer omkring på våran gård (precis som förra året). Men det är inte så gulligt när man blir attackerad av måsbebisens mamma och pappa när man snabbt sticker ut för att hämta sin cykel. Dock flyger förädrarna ibland iväg en stund och då kan man passa på att gå ut och hämta cykeln eller ta några kort. Dehär bilderna fotade jag för ungefär en vecka sen, idag verkar måsen vara något större så jag tänkte försöka ta några bilder på den igen...om måsens föräldrar tillåter såklart.

So we put our hands up like the ceiling can’t hold us

 
 Modell: Lovisa (Min lillasyster)
Canon eos 550d & Canon ef 50mm 1,4 USM
 
Andra dagen på sommarlovet idag, det firade jag och min lillasyster genom att åka och shoppa. Jag köpte en baddräkt och en bikini och Lovisa köpte en bodymist och tre färgglada hårslingor. När vi kom hem satte vi på vår favorit låt "Can't hold us" med Macklemore, fixade till Lovisa med de nya hårslingorna och sedan tog jag några kort på henne. Bilderna blev rätt så bra tycker jag, speciellt nummer tre.
 
Hur har ni haft det på de första dagarna på sommarlovet?

Tillbaka till startsidan?