Vita blommor ifrån Österrike

 
Canon eos 550d & Canon ef 50mm 1,4 USM
 
Bilder fotade i Österrike i somras

Min portfolio

 
Jag har nu skaffat mig en portfolio där jag har min favoritbilder i ett bildspel. Vet egentligen inte varför jag skaffade det för jag har inte så mycket nytta av det men jag tänkte mest som en kul grej! För att komma dit kan du klicka HÄR (www.madeleines.nu/portfolio) eller klicka på "Portfolio" i menyn.

Syrran och Alfons

 
 
Canon eos 550d & Canon ef 50mm 1,4
 
Frågade Lovisa imorse om jag fick ta några bilder på henne, och det fick jag. Först tänkte vi att gå ut och fota mot en tegelvägg med någon häftig sminkning. Dock ville inte sminket riktigt så som vi ville, därför bestämde vi att strunda i smink och fota innomhus istället. Efter att vi hade fotat en stund dök det upp en liten Alfons som också ville vara med på bilderna...

Hanna

 
Canon eos 550d & Canon ef 50mm 1,4 USM
 
Här är några bilder som jag nyss redigerade på min kompis Hanna. Provade en ny redigering med "suddiga" kanter på sidorna. Bilderna fotade jag i slutet av sommarlovet då jag och Hanna hade en fotodag tillsammans. 

Blivit med kanin

 
Canon eos 550d & Canon ef 50mm 1,4 USM
 
Det här är då Alfons, eller "Affe" som vi brukar kalla honom. Han är ca 7 månader och världens gosigaste. Han är så mysig att ha i knät när man sitter vid skrivbordet och läser läxor. Dock händer det att han hoppar upp på skrivbordet och rusar direkt fram till datorsladdarna eller attackerar skolböckerna..

Fotogenisk lemur

 Canon eos 550d & Canon ef 50mm 1,4 USM
 
Letade efter några bilder på datorn och hittade dessa som jag fotade på en djurpark i somras. Denhär lemuren var riktigt lätt att fota iochmed att han satt nära gallret och still nästan hela tiden. Svårt blev det när jag skulle bestämma om bilderna skulle vara i färg eller svart och vitt. Vad tycker ni är finast? 

Lovisa

Canon eos 550d + Canon ef 50mm 1,4 USM

Nytt bloggnamn, nytt inlägg, nya bilder
Efter ett antal veckor borta ifrån bloggen kör jag en liten omstart. Hittade några bilder på min syrra som jag tog för över en månad sedan. Hoppas att ni gillar dom! :D

Tillbaka till startsidan?