Mors dag brunch

 
Hej! Idag var det mors dag och det firade jag och min familj genom att äta frukost/brunch tillsammans med mina mor- och farföräldrar och fira min mamma, mormor och farmor.
 
Min mamma hade önskat sig en paj med bara kakdegs kanter utan några bär då hon tycker att kanterna är det godaste på pajer. Så jag och min syster bakade en "kantkaka" till henne som hon blev väldigt glad över. Kakan bestod av en hård kakbotten med smulpajsdeg ovanpå. Något torrt för min smak men inte enligt min mammas. 
 
Hur firade ni er mamma idag?

Baby Lips

 
Hej! För ett tag sedan köpte jag två stycken Baby Lips, ett med färg och ett genomskinligt. Tror att de kallas "Pink Punch" och "Hydrate". De är verkligen superbra, på bara några dagar fick man jättemjuka läppar. Jag tycker även att det känns smidigare och lättare att sätta på sig ett färgat lipsyl än ett läppstift. Färgen sitter också kvar ganska länge och den rosa färgen blir nästan snyggare efter ett tag då den nästan är chockrosa när man sätter på den. Ett stort plus är också priset som ligger runt 40 spänn. 
 
Har ni något Baby Lips?

Frozen Yogurt

 
 
Hej! 
Idag hittade jag en frozen yogurt affär jag inte hade hört talas om tidigare som hette Yoogout. Jag har bara testat Yogiboost tidigare och har inte fattat att det finns flera olika kedjor som tillverkar denna sorts glass/yoghurt eller vad man vill kalla det för. Jag tyckte att det var supergott, såklart. Det godaste var att det fanns så många olika sorters toppings, både frukter och bär men också massor av "onyttigheter". Dock vet jag inte riktigt om jag skulle välja detta före vanlig glass...
 
Har ni testat frozen yogurt och vad tyckte ni om det?

Favorit blusar

 
Hej, eftersom att min blogg ska bli mer inriktad på mode tänkte jag visa några av mina favorit blusar som kommer att användas flitigt i sommar.
 
1. Från Rules by Mary. Trodde faktiskt inte att denna blusen skulle passa mig i färgen men det gjorde den faktiskt, iallafall hyffsat. Tror det blir ännu bättre i sommar när man har blivit lite solbränd. 
 
2. Från Vero Moda. En ärmlös peplum i vit spets. Jag är inte så förtjust i att den är ärmlös så jag brukar oftast använda den med en kofta över.
 
3. Från Dobber. En av de blusarna jag använder mest. Jag gillar den lilla spetsen som sitter längst nere och att den är kortare fram än bak men, framförallt att den är såå bekväm.
 
4. Jag vet inte riktigt vad märket heter då det bara står "Made in Italy" i nacken. Denna blusen använder jag också otroligt mycket. Jag tycker att den passar till nästan allt vilket är super.
 
5. Från Hollister. Använde denna blusen jättemycket förra året och gillar den fortfarende. Tycker att den är så somrig med blommorna vid halsen.
 
6. Från Bik Bok. Köpte denna blusen för en vecka sedan men, den är redan en av mina favoriter. Den är superbekväm, passar till det mesta och perfekt att ha på sig när det är varmt utomhus.
 

Hej igen!

Efter två månaders tysdnad från min sida tänkte jag försöka mig på att börja blogga igen. Jag känner att jag har tid att uppdatera med intressanta inlägg nu när vi inte har så många prov kvar i skolan innan det är sommarlov.
 
Dock tänkte jag inte bara blogga om foto utan även om mode och vardag. Dels för att jag inte bara är intresserad av foto längre, fotoinspirationen inte är på topp just nu. Men även för att jag känner att det kanske inte är så kul med en blogg med bara bilder och inget annat.
 
Hoppas att ni vill stanna och fortsätta läsa min blogg :)

Tillbaka till startsidan?